The Red Pony’s primaire werkgebied is Zuid-Limburg, Noord-Limburg, Brabant, Belgisch Limburg en het grensgebied. Mandy is regelmatig elders in Nederland voor het geven van cursussen, meerdaagse clinics en privé-coaching. Houd Facebook in de gaten voor updates. Zelf een workshop organiseren, een weekend, meerdaagse, of dag met privélessen op jouw locatie? Neem contact op voor meer info en cursusformats.

Mandy heeft een passie voor probleemoplossing en voor de ontwikkeling van jonge paarden, ook wel Foundation Horsemanship genoemd. Door haar studie van Horsemanship en haar ervaring met het starten en helpen van paarden over de hele wereld, heeft zij een uniek gevoel ontwikkeld. Wil je jouw paard een complete start geven onder zadel gebaseerd op lichtheid en feel, wil je jouw paard helpen met problemen of trauma, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mandy heeft beperkt ruimte voor training aan huis.

PRIJZEN

Uurtarief Privé-les: € 55,- excl. btw
Trailerladen (uurtarief):

€ 65,- excl. btw
Paard in Training prijs op aanvraag
Kennismakingsconsult 79,- excl. btw

*Jonge paarden of ABC-training, starten onder zadel, rehabilitatie of problemen oplossen: prijs op aanvraag.

**LESVORMEN**

Een KENNISMAKINGSCONSULT van 1,5 uur gaat vooraf aan de lessen. Hierna zijn sessies (tot 40 km van postcode 6291 AV) per uur te boeken. Vanaf 40 km van postcode 6291 AV zijn sessies per 2 uur te boeken.

*Prijzen zijn exclusief kmvergoeding van 35 cent/km excl. btw vanaf postcode 6291 AV Vaals. Bij meerdere klanten op 1 stal worden reiskosten gedeeld. Afzeggen van een les dient 48 uur voorafgaand aan de les te worden gedaan. Bij latere annulering wordt 50% van de lesprijs in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 24 uur wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

[Algemene Voorwaarden]