Mandy is regelmatig in Nederland en België voor het trainen van paarden, het geven van cursussen, meerdaagses en privé-coaching. Houd Facebook in de gaten voor updates. Zelf een cursus organiseren rondom een centraal thema, een weekend, meerdaagse, of dag met privélessen op jouw locatie? Dat kan! Er zijn voor 2021 nog meerdere data beschikbaar.

Heb je een paard dat je graag een goede start zou willen geven onder zadel, een jonger paard dat toe is aan pre-start training (de ABC’s als springplank naar het zadelmak maken), of een paard dat een her-start kan gebruiken i.v.m. problemen, stuur dan een mailtje voor een gratis adviestelefoontje. In een half uur spreken we de situatie door. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw paard in training.

PRIJZEN

Privé-les: € 50,- excl. btw
Privé ochtend of middag:

(2 sessies met een pauze)

€ 95,- excl. btw
Friends Session:

(2 paarden & mensen)

€ 37,50 p.p. excl. btw
Intensieve Horsemanship Traject Week:

(5 sessies) (incl. startformulier en evaluatie)

€ 250,- excl. btw
Horsemanship Trajectkaart:

(5 sessies verspreid over een vooraf af te spreken periode)

€ 250,- excl. btw

*Jonge paarden of ABC-training, starten onder zadel of problemen oplossen: prijs in overleg.

*Sessies duren ongeveer een uur. We stoppen op een goed moment voor het paard, waardoor er iets uitloop kan zijn, of we juist een beetje eerder stoppen.

*De prijzen zijn exclusief kmvergoeding van 25 cent/km (incl. btw). voor lessen bij jou op locatie. Bij afzeggen van een les dient dit 48 uur voorafgaand aan de les te worden gedaan. Bij latere annulering wordt de les in rekening gebracht.

[Algemene Voorwaarden]