The Red Pony – Horsemanship is sinds april 2022 gevestigd te Gut Onnau, Kerpen, gelegen tussen Aken en Keulen. Zoveel mogelijk tegemoetkomend aan het 3F principe (Forage, Friends, Freedom) neemt Mandy hier op zeer kleinschalige basis paarden in training voor het oplossen van problemen of het starten onder zadel. Haar nieuwe primaire werkgebied voor instructie is Zuid-Limburg, Noord-Limburg, Belgisch Limburg en het Rijnland. Ze is regelmatig elders in Nederland voor het geven van cursussen, meerdaagse clinics en privé-coaching. Houd Facebook in de gaten voor updates. Zelf een cursus organiseren rondom een centraal thema, een weekend, meerdaagse, of dag met privélessen op jouw locatie? Neem contact op voor meer info en cursusformats.

Wil je jouw paard een goede start geven onder zadel, heb je een veulen, jaarling of tweejarige die toe is aan kwalitatieve pre-start training, of een paard dat een her-start kan gebruiken i.v.m. problemen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Trainingslocatie: Gut Onnau, Onnau 1, 50171 Kerpen

PRIJZEN

Uurtarief Privé-les: € 55,- excl. btw
Trailerladen (uurtarief):

€ 65,- excl. btw
Trainingsweek(end) op Gut Onnau:

(een programma op maat voor jou en je paard)

prijs op aanvraag

*Jonge paarden of ABC-training, starten onder zadel, rehabilitatie of problemen oplossen: prijs op aanvraag.

**NIEUWE LESVORM (per 1 juni 2022)**

Lessen zijn per 2 uur te boeken. Enkele uren les enkel bij veulens en jaarlingen.

*Prijzen zijn exclusief kmvergoeding van 35 cent/km excl. btw vanaf postcode 50171 Kerpen. Bij meerdere klanten op 1 stal worden reiskosten gedeeld. Afzeggen van een les dient 48 uur voorafgaand aan de les te worden gedaan. Bij latere annulering wordt 50% van de lesprijs in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 24 uur wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

[Algemene Voorwaarden]